REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí minutkový guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí roštěná nakrájená na nudličky, orestovaná na cibulovém základu ochuceném mletou sladkou i pálivou paprikou, pak podušená společně s kečupem, sterilizovanou paprikou a hráškem, dochucená solí.


Ingredience:
500 ghovězí roštěné
70 gsterilizované papriky nakrájené na nudličky
2 kscibule
4 lžícesterilizovaného hrášku
4 lžícekečupu
4 lžícesádla
2 lžíceoleje
mletá paprika sladká
mletá paprika pálivá
sůl

Postup:

1. Hovězí roštěnou si odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme a následně pokrájíme na nudličky, které promícháme s olejem a necháme chvilku odležet v ledničce
2. Mezitím si nakrájíme oloupanou cibuli na malé kostičky a hrášek scedíme a necháme okapat
3. Pak si na větší pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme cibuli, potom jí poprášíme mletou paprikou sladkou i pálivou, přidáme maso a neustálého míchání ho orestujeme nejméně 3 minuty
4. Poté k masu přidáme kečup, proužky sterilizované papriky a dusíme, dokud nebudeme mít maso zcela měkké, nakonec přidáme hrášek, osolíme a podáváme.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou smažené bramborové hranolky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy