REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí maso na pepři

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí maso přední nakrájené na kousky, okořeněné pepřem a podušené na cibulce


Ingredience:
1 kghovězího masa předního
3 kscibule
mletý černý pepř
sůl
voda
sádlo
hladká mouka

Postup:

1. Maso opláchneme a nakrájíme na kousky
2. Do hrnce s rozpuštěným sádlem dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dorůžova 3. Přidáme nakrájené maso, okořeníme mletým pepřem, podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme
4. Asi po 30 minutách zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, zředíme vlažnou vodou a dusíme doměkka
5. Dle chuti přisolíme.

Doporučení:

Vhodné přílohy: Dušená rýže, vařené brambory nebo vařené těstoviny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy