REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí maso na majoránce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí maso nakrájené na nudličky, zprudka orestované na cibulovém základu, ochucené majoránkou a podušené doměkka.


Ingredience:
600 gzadního hovězího masa
70 gmásla
1 ksvelké cibule
vývar z kostí (může být i z kostky)
majoránka
pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí maso si očistíme, opláchneme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme
2. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky
3. V kastrolu si rozehřejeme máslo, na kterém zpěníme cibuli, přidáme hovězí maso a zprudka orestujeme, ochutíme rozemnutou majoránkou, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka
4. Dušené hovězí maso na majoránce servírujeme například s vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy