REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbový ovar

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na povařené tvrdé houby, servírované s hořčicí a chlebem.


Ingredience:
500 g a vícetvrdých hub (hřiby, křemenáče ...)
3-4 kskuličky nového koření
3-4 kskuličky černého pepře
voda
sůl
Příloha:
nakládané okurky
čerstvý chléb
hořčice
křen

Postup:

1. Dobře očištěné a oprané houby rozpůlíme, větší rozčtvrtíme a uvaříme je v osolené vodě spolu s kořením doměkka (pozor, ať se houby nerozvaří!)
2. Uvařené a okapané houby krájíme na plátky a servírujeme spolu s hořčicí, křenem, kyselou okurkou a čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy