REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbová směs na topinky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušená pikantní houbová směs servírovaná na topinkách.


Ingredience:
500 ghřibovitých hub
500 gvepřového plecka
1 plechovkaoloupaných pokrájených rajčat
2 ksčervené papriky
1 kscibule
worcesterská omáčka
sojová omáčka
kmín
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem, necháme zatím odpočinout
2. Nakrájíme cibuli, papriky a na oleji je podusíme do měkka ke konci přidáme pokrájená rajčata bez nálevu a ještě 5 minut dusíme, pak odstavíme
3. V hrnci rozpustíme olej a přidáme pokrájené houby, osolíme, okmínujeme a dusíme opět do měkka, odstavíme je
4. Ve větší pánvi opečeme pokrájené vepřové maso, když je maso měkké, přidáme podušenou zeleninu a houby, vše důkladně promícháme, ochutíme worchestrem, sojovou omáčkou, pepřem a solí, mícháme a prohřejeme až je směs teplá
5. Směs navršíme na opečené teplé topinky a ihned podáváme.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy