REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hlávkový salát na středomořský způsob

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Listy hlávkového salátu okořeněné, pokapané olivovým olejem, obložené šunkou, cherry rajčátky, sýrem a olivami.


Ingredience:
1 kshlávky salátu
100 gcherry rajčátek
100 gsýru camembert
100 gčerných oliv
100 gšunky
olivový olej
citronová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Z hlávkového salátu odstraníme povadlé listy, pokrájíme na větší čtverečky nebo nudličky, narovnáme na talíře, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou, osolíme
2. Kousky hlávkového salátu poklademe kostičkami sýra, nakrájenou šunkou, olivami a cherry rajčaty, osolíme, opepříme a necháme vychladit
3. Podáváme samotné nebo s celozrnným pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy