REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelínová pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z nahrubo nastrouhaného hermelínu, salámu, vajíček, majolnézy, cibule a hořčice.


Ingredience:
250 gmajonézy
150 gměkkého salámu (šunkového nebo junioru)
1 lžíceplnotučné hořčice
2 kskrabiček hermelínu
2 ksnatvrdo uvařených vajíček
1 kscibule
mletý
sůl
jarní cibulka na ozdobu

Postup:

1. Do mísy nastrouháme na hrubo hermelíny a měkký salám, vmícháme na drobno nasekaná natvrdo uvařená vajíčka
2. Pak přidáme majonétu, oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli a plnotučnou hořčici
3. Vše důkladně promícháme a podle chuti osolíme a opepříme
4. Podáváme s čerstvým chlebem a zdobíme na jemno nakrájenou jarní cibulkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy