REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Guláš Stroganov

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osmahnuté nudličky svíčkové krátce povařené s orestovanou cibulí a směsí z kečupu, zakysané smetany a worcesterské omáčky.


Ingredience:
600 ghovězí svíčkové
50 gmásla
2 kscibule
1 kszakysané smetany
100 mlkečupu
4 lžíceoleje
3 lžíceworcesterové omáčky

Postup:

1. Očištěné maso nakrájíme na nudličky a rychle osmahneme na rozehřátém oleji
2. Na rozehřátém másle zpěníme oloupané, na hrubo nastrouhané cibule, přidáme k masu a necháme vychladnout
3. Zakysanou smetanu smícháme s kečupem, worcesterovou omáčkou, přidáme k vychladlému masu s cibulí, promícháme a vše krátce povaříme, nakonec dochutíme dle libosti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy