REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Frikately

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomleté hovězí zadní, promíchané s nasekanou cibulí, tvarohem, vejcem, petrželkou a kořením, ve tvaru placek usmažené na rozpáleném oleji dozlatova.


Ingredience:
400 gzadního mletého hovězího masa
100 gtvarohu
2 lžícenasekané petrželky
1 lžícehořčice
1 kscibule
1 ksvejce
sladká paprika
majoránka
pepř
sůl

Postup:

1. Mleté maso promícháme s nasekanou cibulí, tvarohem, vejcem, hořčicí a petrželkou
2. Směs okořeníme majoránkou, pepřem a osolíme
3. Tvoříme malé placičky které pečeme na pánvi
4. Frikately podáváme s bramborem nebo chlebem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy