REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzská hořčicová zálivka na saláty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zálivka na saláty připravená z francouzské hořčice, smetany, nasekané zelené petrželky, bílého vína, pepře a soli.


Ingredience:
3 lžícesladké smetany
1 lžícefrancouzské hořčice
1 lžícenasekané petrželky
1 dlbílého vína
pepř
sůl

Postup:

1. V misce rozšleháme smetanu spolu s francouzskou hořčicí
2. Přilijeme bílé víno, přidáme nasekanou zelenou petrželku, ochutíme pepřem a solí
3. Zálivkou přeléváme různé zeleninové saláty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy