REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Feferonky s rozinkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Feferonky plněné rozinkami a zalité náleve z octa, medu a vody, sterilované.


Ingredience:
zelené a červené feferonky
rozinky
Na nálev:
0,2 dclmedu
0,2 dclvody
0,2 dclocta

Postup:

1. Omyté a okapané feferonky podélně rozřízneme, vyjmeme semínka a místo nich do papriček vložíme rozinky
2. Naskládáme je do menších skleniček a zalijeme nálevem
3. Důkladně uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

Poznámka:

Více o zavařování viz: Konzervace, zavařování, sterilace.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy