REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolový salát po řecku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený ze zmrazených fazolových lusků a dalších ingrediencí, servírovaný teplý s opečenými krajíčky bílé veky.


Ingredience:
300 gzmrazených fazolových lusků
150 gšunky
3 lžícepokrájených sterilovaných žampiónů
1 lžícemajonézy
1 ksstroužek česneku
mletý pepř
voda
olej
sůl

Postup:

1. Fazolové lusky uvaříme v osolené vodě doměkka, vodu scedíme
2. Okapané lusky pokrájíme na 2 cm dlouhé kousky, do misky k nim přidáme orestované žampióny a na kostičky nakrájenou teplou šunku
3. Přidáme majonézu, utřený česnek, okořeníme pepřem a podle chuti dochutíme solí.

Doporučení:

Tento salát podáváme teplý s opečenými krajíčky bílé veky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy