REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolový salát III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svačinový salát připravený z konzervovaných červených fazolí v tomatu nebo ve slaném nálevu a dalších ingrediencí.


Ingredience:
1 plechovkačervených fazolí v tomatu nebo ve slaném nálevu
200 gtočeného salámu
3 lžícekečupu
2 kskyselé okurky
1 ksfeferonky
1 kscibule
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Fazole scedíme, propláchneme studenou vodou, dáme do misky,  přidáme nahrubo nastrouhaný salám, nakrájenou cibuli a okurky
2. Zamícháme majonézu, kečup a salát dochutíme solí a pepřem
3. Kdo má rád ostré, přidá nasekanou, jadřince zbavenou, feferonku
4. Takto připravený svačinový salát podáváme dobře vychlazený s čerstvým pečivem.

Poznámka:

Autor: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy