REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolové lusky s brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zmrazené fazolové lusky podušené na kostičkách uzeného masa, servírované s vařenými brambory.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
800 gzmrazených fazolových lusků
80 guzeného masa
60 gnastrouhaného tvrdého sýra
50 gmásla
špetka kari koření
sekaná petrželka
pepř
sůl
Na přílohu:
600 gbrambor
voda
kmín
sůl

Postup:

1. Zmrazené lusky v osolené vodě povaříme doměkka, necháme je okapat
2. Na pánvi rozpálíme máslo a v něm lehce opečeme kostičky uzeného masa, přidáme kari koření a vmícháme pokrájené fazolové lusky
3. Okořeníme pepřem a podle chuti osolíme
4. Prohřátou směs zasypeme nastrouhaným sýrem, promícháme a odstavíme, na talíři jednotlivém porce zdobíme nasekanou petrželkou
5. Takto upravené fazolky servírujeme s uvařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy