Pomocí pomalého hrnce připravený drůběží vývar z drůbeží polévkové směsi, zeleniny a vody, servírovaný s vložkou jáhel.
Ingredience:
Rozpis na 6 porcí: | |
1,5 l | vody |
500 g | drůbeží polévkové směsi |
200 g | petržele |
200 g | mrkve |
100 g | celeru |
100 g | jáhel |
50 g | pórku |
himálajská sůl | |
celerová nať |
Postup:
- Do pomalého hrnce vložte očištěnou zeleninu v celku. Na ni položte drůbeží polévkovou směs. Jemně osolte. Zalijte vodou a vařte zhruba 8 hodin, což vývaru zajistí silnější chuť.
- Mezitím propláchněte a povařte jáhly a při servírování je vložte do hotové polévky.
- Na talíři lze polévku dozdobit natí.
Recept k článku: Probíhá projekt „Vánoční večeře jinak“