REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Drůbeží vývar s jáhly

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomocí pomalého hrnce připravený drůběží vývar z drůbeží polévkové směsi, zeleniny a vody, servírovaný s vložkou jáhel.


Ingredience:
Rozpis na 6 porcí:
1,5 lvody
500 gdrůbeží polévkové směsi
200 gpetržele
200 gmrkve
100 gceleru
100 gjáhel
50 gpórku
himálajská sůl
celerová nať

Postup:
  1. Do pomalého hrnce vložte očištěnou zeleninu v celku. Na ni položte drůbeží polévkovou směs. Jemně osolte. Zalijte vodou a vařte zhruba 8 hodin, což vývaru zajistí silnější chuť.
  2. Mezitím propláchněte a povařte jáhly a při servírování je vložte do hotové polévky.
  3. Na talíři lze polévku dozdobit natí.
Poznámka:

Recept k článku: Probíhá projekt „Vánoční večeře jinak“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy