REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dětská pochoutka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušená jablka s cukry a pudinkovým práškem.


Ingredience:
3 kgjablek
250 gpískového cukru
3/4 lvody
2 ksbalíčků vanilkového pudinkového prášku
2 ksbalíčků vanilinového cukru

Postup:

1. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme na hrubo, zalijeme 1/
2 l vody a podusíme doměkka
2. Přidáme ve zbylé vodě rozmíchané pudinkové prášky, pískový i vanilinové cukry a povaříme 2 minuty (pak můžeme rozmixovat na hladkou kaši)
3. Horkou směs nalijeme do čistě vymytých menších skleniček, dobře uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnou, pokud ale chceme uchovat déle, sterilujeme 15 minut při 85 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy