REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chudí rytíři

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky housky spojené hustou zavařeninou, obalené a usmažené dozlatova.


Ingredience:
50 gzavařeniny
50 gtuku
30 gstrouhanky
10 ghladké mouky
2 kshousek
1 ksvejce
mléko
skořicový (vanilkový) cukr na sypání

Postup:

1. Housky nakrájíme na slabší plátky
2. Vždy dva spojíme hustou zavařeninou, zlehka navlhčíme v mléce, obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance a smažíme na rozpáleném tuku
3. Před podáváním posypeme skořicovým nebo vanilkovým cukrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy