REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chlebová polévka s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hutná polévka z lidové kuchyně.


Ingredience:
200 gčerného chleba
100 gklobásy
50 gstrouhaného chleba
20 gmásla na opečení chleba
hovězí vývar z kostky masoxu nebo voda
muškátový květ
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Chléb nakrájíme na malé kousky nebo nalámeme a mírně rozvaříme ve vodě nebo ve vývaru z masoxu
2. Osolíme a okořeníme mletým pepřem a muškátovým květem
3. Klobásu nakrájíme na kolečka, osmažíme a vložíme do talířů nebo polévkové mísy
4. Přelijeme polévkou a posypeme nastrouhaným chlebem osmaženým na másle.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy