REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chleba plněný uzeným masem a sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nedokrojený bochník chleba promazaný máslem plněný plátky uzeného masa, jarní cibulkou a nivou. Zabalený do alobalu a zapečený.


Ingredience:
1 kschlebového bochníku (může být i starší)
10-12 ksjarní cibulky
300 guzeného masa nebo debrecínky, šunky apod.
niva nebo podobný sýr
sušený česnek
máslo
A dále: alobal

Postup:

1. Chleba nakrájíme tak, aby nám zůstala spodní plocha neporušená
2. Jednotlivé plátky pomažeme máslem a česnekem
3. Vždy mezi dva plátky vložíme uzené maso, přidáme nivu a nasekanou cibulku
4. Pečlivě zabalíme do alobalu
5. Pečeme na plechu asi 30 minut při 180 °C, podáváme horké.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy