REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chatařská pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá svačina k dobře vychlazenému pivu.


Ingredience:
300 ganglické slaniny
3 ksstroužky česneku
1 lžíceplnotučné hořčice
trochu pálivé a sladké papriky
mletý černý papř
sůl
pažitka na ozdobu

Postup:

1. Slaninu umeleme nebo uškrábeme nožem v hladkou hmotu
2. Vidličkou do slaniny zamícháme stroužky česneku utřené se soli a hořčici
3. Dochutíme pálivou i sladkou červenou paprikou, mletým pepřem, mírně osolíme
4. Servírujeme namazané na čerstvém chlebu posypané usekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy