REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Červené zelí s jablky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá příloha hlavně ke kuřecímu masu.


Ingredience:
600 gčerveného zelí
20 gmásla
2 ksjablek
kousek cibule
mletý pepř
cukr
ocet
sůl

Postup:

1. Zelí a cibuli nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, promícháme s octem, cukrem a dusíme v troše vody doměkka
2. Jakmile je zelí téměř měkké, přidáme oloupaná, jádřinců zbavená, na tenké plátky nakrájená jablka a dusíme dále tak, aby se všechna tekutina odpařila
3. Hotové zelí opepříme a zjemníme máslem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy