REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Červená řepa jako příloha k masu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostičky červené sterilované řepy povařené v zahuštěném vývaru.


Ingredience:
1 sklenicekostiček sterilované červené řepy i s částí nálevu
30 grostlinného másla
1 ks větší cibule
hovězí nebo kuřecí vývar
ocet dle chuti
tymián
sůl

Postup:

1. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na dobře rozpáleném tuku, zaprášíme moukou, zasmahneme
2. Zalijeme vývarem, přidáme tymián a pepř, zakápneme octem, vše chvíli povaříme
3. V této fázi přidáme řepu i s částí nálevu, podle chuti pokrm osladíme a osolíme, ještě chvíli povaříme (směs nesmí být moc řídká).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy