REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerové chipsy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na plátky nakrájený oloupaný celer, okořeněný, usmažený dozlatova, servírovaný jako vtipná příloha k masům, nebo se hodí jako zajímavá součást zeleninových salátů. Celerové chipsy jsou skvělé i jen tak, podávané k dobrému vínku.


Ingredience:
1 ksvětšího celeru
1 lžícesušeného podrceného česneku
1 lžícegrilovacího koření
1 lžícechilli koření
mořská sůl
olej na smažení

Postup:

1. Oloupaný celer nakrájíme na extra tenké plátky, ty zprudka orestujeme ve větším množství oleje, nejlépe ve fritovacím hrnci
2. Lupínky po vytažení z oleje necháme okapat, pak je v míse dochutíme kořením, osolíme a proházíme
3. Servírujeme prochladlé.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy