REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cajunské koření

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělé koření na masa upravená grilováním.


Ingredience:
4 lžícekajenského pepře
2 lžícecelého černého pepře
2 lžícecelého bílého pepře
2 lžícečesneku v prášku
1 lžícecibule v prášku
2 lžičkysušeného tymiánu
1 lžičkamleté sušené hořčice
1/2 lžičkymletého fenyklu
1/2 lžičkysušeného oregana
1/4 lžičkymletého římského kmínu

Postup:

1. Koření dáme do mlýnku a umeleme, nebo ho můžeme rozdrtit v hmoždíři
2. Jedna lžíce směsi stačí na cca 4 porce.

Doporučení:

Koření vetřeme do hovězích steaků či kuřecích prsíček tak 6 hodin před grilováním, ryby směsí potíráme cca 30 minut před.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy