REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Budapešťská polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná rychlá tradiční polévka z maďarské kuchyně. Místo šunky lze použít i náš oblíbený šunkový salám. Vyzkoušený recept, je moc dobrá!



Postup:
  1. Na rozpuštěném máslu zpěníme kostičky cibule, nakrájené nudličky šunky, zaprášíme sladkou paprikou, zalijeme vývarem, povaříme 10 minut
  2. Do polévky přidáme rajčatový protlak, ochutíme utřeným česnekem, pálivou paprikou, solí, necháme krátce provařit
  3. Na závěr polévku zjemníme smetanou
  4. Hotovou polévku na talíři posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy