REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brčálka z Rokycan

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jarní polévka s bylinkami.


Ingredience:
50 gmladých šťovíkových lístků
50 gmladých fialkových lístků
50 gmásla
2 lžícehladké mouky
1 lmasového vývaru
muškátový květ
osmažené bílé pečivo
pepř
sůl

Postup:

1. Bylinky umyjeme, nasekáme na kousky a podusíme na másle
2. Poté je protřeme přes síto, zasypeme moukou, zamícháme a asi 10 minut povaříme s vývarem
3. Polévku okořeníme, osolíme a podáváme s osmaženým bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy