REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramboráčky s uzeným masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V lívanečníku opečené bramborákové těsto s vložkou kostiček uzeného masa.


Ingredience:
1 kgbrambor
200 gškvařeného sádla
200 guzeného masa
200 ghladké mouky
100 gmléka
1 ksvejce
majoránka
česnek
pepř
sůl

Postup:

1. Brambory opláchneme, nastrouháme, necháme chvíli stát, pak vodu slijeme
2. Do brambor přimícháme prosátou mouku, vlažné mléko, uzené maso nakrájené na malé kostičky, vejce, utřený česnek, mletý pepř a majoránku
3. Těsto osolíme, postupně lijeme na horký, sádlem vymaštěný lívanečník a opečeme po obou stranách dorůžova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy