REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Barevná kukuřice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná a neobvyklá příloha, ke které se budete rádi vracet. Vhodná je především k rybám, či drůbeži, ale chutná je i samotná, vhodná pro ty, co drží štíhlou linii.


Ingredience:
300 gsterilované kukuřice (nebo mražené)
3 ksjarní cibulky s natí
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
1 ksmrkev
1 lžícenasekané petrželky
chilli omáčka
worchestr
máslo
voda
pepř
sůl

Postup:
  1. Papriky a mrkev nakrájíme na kostičky, cibulky na kroužky
  2. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mrkev, cibuli, papriky, podlijeme troškou vody, osolíme, opepříme, dusíme do měkka.
  3. Když je směs měkká, necháme odpařit přebytečnou vodu, nasypeme kukuřici, až se prohřeje, směsku dochutíme worchestrem a pár kapkami chilli omáčky.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy