REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

PODZIMNÍ BRAND BOX 2021 – balíček plný novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nastal čas podzimu i nového Brand Boxu, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. První novinkou v boxu jsou Bramborové Lokše Dr. Oetker. Vyrobené jsou z brambor, mají přirozenou barvu a žádná aditiva. Lokše připravíte díky sypké směsi jednoduše a rychle a bez nutnosti loupání brambor. Dr. Oetker přináší tradici do Vaší kuchyně v podobě bramborových lokší s vysokým podílem brambor, s nízkým obsahem soli a bez aditiv. Cena: 44,90 Kč (280 g)…


Pokud se chystáte na výlet nebo se prostě jen sháníte po vydatné a zdravé svačině, ochutnejte CORNY Smoothie. CORNY Smoothie je perfektní svačina, kterou nemusíte uchovávat v lednici a můžete si ji nechat v kabelce či batohu na „horší“ časy.

Snoubí v sobě jen to nejlepší z přírody: pečlivě vybrané šťavnaté ovoce a ovesné vločky, které vás zasytí. Jsou lahodnou chutí přírodních ingrediencí bez přídavku cukrů, konzervačních látek a jsou veganské.

 

Ochutnat můžete tyto kombinace:

  • CORNY Smoothie se šťavnatým mangem, sladkými hruškami a výživnými ovesnými vločkami
  • Corny Smoothie se svěží chutí banánů, hrušek, pomerančů a ovesných vloček.

Cena je: 32,90 Kč (120 g).

 

 

Další novinkou jsou čaje od Ahmad tea. Funkční čaje nové řady NATURAL BENEFITS jsou speciálně navržené na podporu vyváženého a zdravého životního stylu. Jedná se o řadu bylinných a zelených čajů, v níž každý je zároveň obohacený o funkční složky minerálů a vitamínů přispívajících k normální činnosti organismu. Vyzkoužet můžete Čaj SLIM, ENERGY, IMMUNE nebo BEAUTY. Cena: 69,90Kč (20 alu sáčků).

Máte rádi bez a šípek? FOODISH přichází na trh s novinkou v podobě Bezové štávy s chutí šípku. Lahodný a osvěžující nápoj vyrobený z bio březové mízy s obsahem přírodních minerálů a výtažkem z šípků, bez přidaného cukru. Dopřejte si víc, než jen vodu! Cena: 39 Kč (0,3 l).

Pokud máte chuť na sladké, je to nová Plundrová špička s náplní krémovou od Penamu. S perfektně vyladěnou krémovou náplní je přesně to, po čem sáhnout, když vyrážíte třeba na trénink nebo do přírody. Díky praktickému 100g balení ji můžete mít vždy po ruce. Plundrová špička s dvojitou krémovou náplň vás naprosto ohromí. Cena: 18,90 Kč (100 g).

Hledáte zdravější mlsání bez výčitek? Křupavé chipsy ENJOY CHIPS S PEČENÝMI RAJČATY A OREGANEM obsahují až 53 % rajčat. Ta pocházejí z produkce sdružení lokálních farmářů Čerstvě utrženo. Svou chuť i barvu získávají chipsy pouze z použité zeleniny. Neobsahují umělá barviva ani dochucovadla či konzervanty. Chipsy uchovávají minerály a vlákninu ze zpracované zeleniny. Potěší i svým nízkým obsahem tuku. Cena je: 46Kč (40g).

Pro přípravu asijských specialit je vhodný Wasabi křen od MAUTNER MARKHOF. Je to exotická kombinace jemně krémového klasického křenu a wasabi. Wasabi se vyrábí ze zeleného kořene rostliny wasabi, což je druh křenu původem z Japonska.

Typická chuť se perfektně hodí k rybám a mořským plodům. Cena je: 38,90 Kč (100 g).

 

Dále se v boxu nacházel originální výrobek francouzské společnosti Reine de Dijon – Hořčice

Dijona. Ta patří do skupiny speciální hořčic a je oblíbena pro svoji výraznou pikantní chuť. V kuchyni se používá při nakládání mas a při grilování, do salátů a zálivek nebo do zapečených brambor. Cena: 39,90 Kč (370 g).

 

Udělejte si pohodu s BIRELLádami od Birellu bez umělých přísad a barviv, navíc s nízkým obsahem cukru které zaručí BEZchybný zážitek.

 

Ochutnat můžete:

  • BIRELLáda Bezovka – Tradiční, sladší osvěžení,
  • BIRELLáda Citronáda – příjemně nakyslá, šťavnatá citronáda,
  • BIRELLáda s příchutí Ledový čaj s broskví – kombinace chuti a aroma zeleného čaje.

Cena: 19,90 Kč (500 ml).

 

Tekuté koření Podravka Natur je nenápadný pomocník v kuchyni, kterého se vyplatí mít vždy při ruce. Díky své bohaté a silné chuti dodá šmrnc každému jídlu, a to bez „éček“ či přidaného glutamátu, v jeho složení najdete jen přírodní suroviny a mořskou sůl.

Využijete ho při každodenním vaření, skvěle se totiž hodí téměř do každého jídla. Snadno s ním zvýrazníte vývar jako základ polévek či omáček, využijete ho pro podtržení chuti masa, ryb i zeleniny. Bezchybně funguje i jako přísada do marinád.

Cena je 24,90 Kč (170 ml).

 

Více informací k boxům a recenzím najdete na www.novinkyschuti.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

25 nejlepších receptů na pečené vánoční cukroví

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz na pečené vánoční cukroví. Snad náš výběr vás bude inspirovat a pomůže vám s rozhodnutím, které vánoční cukroví letos upečete.

číst dále ...

Hřejivé, vydatné a lokální: Vyzkoušejte listopadové recepty

Listopad je pro mnohé z nás měsícem studených dní a brzkých večerů, kdy bychom nejraději trávili čas zachumlaní celý den do deky. Zažeňte chmury s naší porcí listopadových receptů, které vás krásně zahřejí a dodají vám energii. Ve všech receptech hrají prim lokální produkty, které si v roce 2021 vysloužily značku kvality Regionální potravina, oceňující jen ty nejlepší výrobky napříč regiony. Tentokrát jsme zařadili lesní špek, který Michal Šnebergr vyrábí v Pošumaví, lahodný sýr z Kryzanovy farmy v jižních Čechách, tvaroh z Vysočiny a na závěr tradiční tvargle z Olomouckého kraje. Přejeme dobrou chuť!

číst dále ...

Lahodný podzimní štrůdl ze sezónních jablek: Víte, jak na ten nejlahodnější?

Štrůdl nebo jinými slovy jablečný závin, je známý od nepaměti. Přestože pochází od našich jižních sousedů, stal se oblíbeným natolik, že ho považujeme téměř za národní pokrm. S rozinkami, se skořicí, ořechy i s jablky nebo tvarohem – variant existuje nespočet a recepty se většinou dědí z generace na generaci. Vyzkoušejte si společně s námi recept na nefalšovaný jablečný závin tak, jak ho znáte od dětství – jemné, křupavé těsto a plněný velkými kousky jablek se skořicí a opraženou strouhankou!

číst dále ...

Vepřové maso jako klasika české kuchyně

Snad žádné jiné maso se na českých jídelníčcích neobjevuje tak často jako vepřové. Každý z nás ho za rok sní kolem 43 kg, což je více než polovina celkového množství masa, které zkonzumujeme. Vepřové ale není jen krkovice či plec, v kuchyni nabízí opravdu široké možnosti využití.

číst dále ...

Poctivý podzimní vývar krok za krokem

Barevné podzimní dny plné sluníčka již vystřídalo sychravé počasí, které pomalu ale jistě hlásí příchod zimy. Buďte na pochmurné období připraveni a dopřejte vašemu tělu ty správné vitamíny, aby se mohlo bránit nejrůznějším nachlazením. Připravte si poctivý vývar, který obsahuje řadu prospěšných minerálů a pokud nebudete šetřit zeleninou, tak i vitaminů. Prozradíme vám, jak připravit ten nejlepší!

číst dále ...

Vánoční řízečky vyladěné k dokonalosti

Štědrovečerní tabule je v každé rodině jiná, ale vždy jde o nejslavnostnější večeři celého roku a podle toho by měla vypadat i chutnat. Tradiční bramborový salát, rybí nebo hrachová polévka, losos, smažený kapr či křupavé lehké kuřecí řízky, všechny tyto pokrmy mají jedno společné, jsou připravovány s láskou a precizností pro své nejbližší. Drůbežářský závod Klatovy přináší tipy pro milovníky kuřecího masa, kteří si chtějí připravit na štědrovečerní stůl lehké a šťavnaté řízky, po kterých se jen zapráší.

číst dále ...

Tipy na skvělá podzimní jídla, která vás zahřejí a dodají energii

Než se podzim přehoupne do své druhé části, je tím nejbarevnějším ročním obdobím. Zároveň se jedná o dobu, kdy jsme více unavení a máme chuť na teplé nápoje a pokrmy. Osvěžit si tyto dny můžeme netradičními recepty, které nás zahřejí, dodají energii a rozzáří den. Mnohdy stačí čerpat z běžné dostupné nabídky potravin. Oslňte svou rodinu nebo kamarády originálními recepty a dokonalým propojením jednotlivých pokrmů. Zapomeňte na tradiční těžké podzimní pokrmy a vyzkoušejte letos něco nového. Že vás nebaví připravovat jen dýňovou polévku? V tom případě vyzkoušejte celerový krém s libečkem a kešu oříšky. A pokud přece jenom si nedokážete představit podzim bez dýně, tak si připravte lahodné cupcaky.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy