REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná okurka s Ajvarem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý studený předkrm nebo svačinka z vydlabané salátové okurky a dipu z Ajvaru, čerstvého sýru, zakysané smetany, černých oliv a jarní cibulky.


  • 2 ks dlouhé salátové okurky
  • 1 balení Čerstvý sýr
  • 1 sklenička Ajvaru Podravka
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 2 hrsti černých oliv
  • jarní cibulka

Omyté okurky přepůlíme, vydlabeme. Připravíme dip; do misky vyklepeneme Čerstvý sýr, přidáme 2-4 lžíce Ajvaru, zakysanou smetanu, vše důkladně zamícháme. Olivy přepůlíme, jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka, obojí pak přidáme do dipu, zamícháme. Dipem naplníme vydlabané okurky. Necháme v lednici odpočinout nejlépe zakryté potravinářskou fólií. Můžeme servírovat.

Suroviny nakoupíte na www.podravka-eshop.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy