REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Myslivecké menu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta slavnostního menu, tentokrát mysliveckého. Tento jídelní lístek slouží pouze pro inspiraci a v žádném případě ho nemusítě přesně ctít. Jen si dávejte pozor na nápoje, které k jídlům podáváte!


Aperitiv:

Prostějovská Starorežná

Slovácká Borovička

Studený předkrm:

Srnčí paštika , banketní pečivo,

Plzeňský Prazdroj 12 %

Teplý předkrm:

Dančí hřbet v cuketě , čerstvý chléb,

Plzeňský Prazdroj 12 %

Polévka:

Koroptví polévka ,

Modrý Portugal (červené víno), oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

1. chod: Jelení (daňčí) kýta po staročesku , bramborové knedlíky a jablkový kompot kombinovaný s jeřabinkami nebo salát z červeného zelí

Cabernet Sauvignon (červené víno), oblast …… , ročník …..

2. chod: Dančí guláš s bramborovými placičkami

Cabernet Sauvignon (červené víno), oblast …… , ročník …..

Dezert:

Esspreso

Jablkový závin tažený se šlehačkou

Digestiv:

Myslivec

Prostějovská Starorežná

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy