REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýr Philadelphia


Tento sýr je nejen na českém trhu, ale i celosvětově, originalitou mezi sýry typu „cream cheese“ neboli měkkými bílými sýry. Philadelphia je 100% přírodní produkt, při jehož výrobě nejsou použity žádné konzervanty. To je jeden z důvodů, proč se tento produkt hodí jak k vaření, tak pečení či přímou konzumaci, například s čerstvým celozrnným pečivem. Jak Philadelphia vzniká: Prvním krokem při výrobě produktů Philadelphia je test kvality mléka. Po pasterizaci a homogenizaci je mléko zbaveno bakterií a tuk je rovnoměrně rozptýlen. Aby se zabránilo množení bakterií, je do mléka přidávána acidofilní kultura. Sýr získává správnou vnitřní strukturu oddělením tvarohu od syrovátky a následným ohřevem. K hotovému sýru mohou být před zabalením dodány ochucující přísady – pažitka, česnek, bylinky nebo bazalka.


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy