REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ruby (rubování)


Technika grilování která pochází ze Spojených států, tedy z kolébky grilování. Jsou nejnovějším trendem ve způsobu úpravy masa. Jejich tajemství spočívá v tom, že směs těsně před grilováním vetřete přímo do svaloviny. Základní postup je jednoduchý: maso navlhčete trochou rostlinného nebo olivového oleje, posypejte směsí a důkladně vetřete.Rubové směsi KOTÁNYI seženete v každém lepším obchodě! Vyzkoušejte jednu z dostupných variant. KOTÁNYI Rub Uzený – Kouřový a lehce nasládlý. Báječně se hodí k rybě, zejména ke pstruhovi. KOTÁNYI Rub Kávový – S příměsí opražených kávových zrn, které rozvinou lákavé aroma. KOTÁNYI Rub Orient – Výborně se hodí na drůbež, například kuřecí paličky.


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy