REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mišutka


Výrobek zdravé výživy z vybraných druhů kukuřice

V polévkách, omáčkách, zásmažkách i omeletách Mišutka spolehlivě nahradí mouku, zjednoduší přípravu a dodá příjemnou chuť i vůni. Lze ji přidat k nastavení různých pomazánek. Nahrazením části mouky Mišutkou Vaše koláče, bábovky, palačinky, kynuté a bramborové knedlíky, polévkové noky nebo třeba placky, budou jemné, kypřejší a zlatavě zabarvené. Zkuste Mišutku přidat i do drobenky na koláče.

Mišutku bez vaření rozmícháme v horkém mléce, zjemníme kouskem másla a podle přání ochutíme například medem, cukrem, kakaem nebo skořicí. Místo mléka lze použít i vodu a kaši připravit dle chuti i na slano – s osmaženou cibulkou, zeleninou, s tofu a podobně.


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy