REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jehněčí kýta


Vedle plece, krku a jehněčího hřbetu je jehněčí kýty nejdůležitější částí jehněčího masa. Můžeme ji péci v celku, s kostí nebo také vykostěnou, nebo jí pečeme předem naporcovanou – plátky, pokud chceme připravit telecí steaky. Skvělá je také nakrájená na kostky ve formě špízů.


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.