REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jak dlouho trávíme?


3 až 4 hodiny a déle

– trávíme čerstvý chléb, tučná a smažená masa, kachní a husí játra, jejich sádlo, vařená vejce natvrdo a také kávu se šlehačkou.

Kolem 3 hodin

– to jsou uzeniny, luštěniny, smažené řízky z ryb a jiného masa, vařené hovězí maso, pečená husa nebo kachna, skopové a jehněčí maso, kynuté moučníky a knedlíky.

2 hodiny

– trávíme mléko a mléčné pokrmy, vejce vařená naměkko, omelety, máslové moučníky, různé hašé, bifteky, bramborovou kaši, čokoládu v různé úpravě

1 až 1,5 hodiny

– trávíme hrachovou kaši, vařenou drůbež a telecí maso, ryby upravené vařením, rýži, špenát, krupičnou kaši, zeleninové a ovocné kompoty.


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy