Je houba, která se často zaměňuje za hřib hnědý. Není to houba jedovatá, ale pouze nejedlá.
Hnědák Schweinitzův
reklama
Je houba, která se často zaměňuje za hřib hnědý. Není to houba jedovatá, ale pouze nejedlá.
reklama
Kachna v šouletu - V troubě upečená kachna, na posledních 30 minut společně se šouletem, který jsme připravili zvlášť z den předem máčených krup, hrachu a dalších ingrediencí.
Hospodský vepřový guláš - Jedna z variant na chutný guláš z podušených kousků vepřového masa a dalších ingrediencí.
Boloňské ragú - Recept na jednoduché ragú z mletého masa a rajčat se spoustou bylinek ocení zejména příznivci italské kuchyně. Spolu s další zeleninou a vínem vzniká jedinečná kombinace chutí.
Není tomu tak dávno, kdy se cereálie začaly snídat. Ještě méně času je tomu, kdy se začaly snídat u nás v Čechách. Jak vůbec vznikly, kdy se přišlo na jejich blahodárné účinky a že k nám je de facto poprvé přivezl Zdeněk Jahoda, zakladatel české rodinné společnosti Emco, která se jejich výrobou zabývá už 20 let, to vše se můžete dočíst v následujícím článku.
Tukožroutská polévka - Klasika, zeleninová polévka, jako pomocník při redukci váhy.
Tiramisu pro štíhlou linii - Recept vhodný pro dietáře. Odlehčená varianta populárního italského tiramisu dezertu z dílny NATUR HOUSE. V receptu je i video recept!
Hráškové placky s uzeným lososem - Pusťte se do nové etapy s jídlem, které vás nezatíží a dodá vám chybějící energii. Vyzkoušejte tuto zdravou variantu lívanců. Recept připravila Michaela Šupáková z blogu “Cooking with Susa”.
Další osvědčené recepty, nejen na dietní pokrmy, najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...
Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy