REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fajitas


Grilovací směs vycházející z texasko-mexické kuchyně. Obsahuje uzenou a sladkou papriku ze Španělska, které dodávají pokrmům krásné kouřové aroma a sytě červenou barvu. Hrubě drcená pálivá paprika přidá příjemnou pikantnost a špetka tymiánu podtrhne velice příjemné aroma. Směs obsahuje i třtinový cukr z Mauriciu, který je v místní kuchyni velice oblíbený. Při grilování se na mase rozpouští a vytváří krásnou křupavou kůrku. Tento cukr je navíc vyroben přirozenou krystalizací šťávy z cukrové třtiny, bez chemických aditiv. Tím si uchovává velké množství vitamínů a minerálů a příjemnou chuť po medu, jablkách a karamelu.Směs Fajitas se výborně hodí na grilování hovězího, vepřového a kuřecího masa. Jednoduchou marinádu můžeme udělat přidáním oleje a pomerančové šťávy a soli podle chuti, tato marináda je výborná na nakládání masa i na potírání při grilování.Obsahujepaprika uzená, paprika sladká, paprika pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl (15%).


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy