REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Azu po tatarsku


1 kg vepřové plece nebo ramínka, kečup, olej, plnotučná hořčice, mletý pepř, kari koření, sůl, sladká mletá paprika, cibule.

Kilogram vepřové plece nebo ramínka nakrájíme na nudličky. Přidáme čtyři lžíce oleje, 2 lžíce hořčice, 2-3 lžíce kečupu. Do směsi přidáme po lžičce pepře, kari, soli a červené papriky. Přisypeme 1-2 nakrájené cibule. Dobře promícháme a v misce vložíme na 24 hodin do ledničky. Druhý den směs na mírném ohni dusíme do měkka.

Podáváme s rýží nebo s hranolky.


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy