REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ČOKOLATIÉR: Výrobu pralinek ovlivní i bouřky. Štrúdlová příchuť narazila

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

I když v Děčíně výroba čokolády v devadesátých letech skončila, rozhodl se Jaroslav Vaňkát s čokoládou ve městě znovu začít a založil si vlastní výrobnu pralinek. První náplně mu poradili zkušenější, dnes už s příchutěmi sám experimentuje. „Zkoušel jsem dělat i štrúdl s rozinkami a jablky,“ říká původně vyučený strojař v seriálu Lidé Česka.


Čokoládu je lepší cucat, nebo kousat? Upřímně řečeno, nikdy mě ani nenapadlo to řešit. Vím jen, že mi moje maminka vždycky u cucavých bonbonů nadávala: „Cucej a nekousej to!“. U čokolády to ale neřeším. Proti gustu žádný dišputát …

Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy