REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rýže, luštěniny a další přílohy

Rýže se vám nerozvaří …, má se hrách před kuchyňským použítím máčet? … zde se dozvíte vše o vaření a přípravě luštěnin a dalších příloh.

Hořčice – rady do kuchyně

Hořčice, rady a tipy do vaší kuchyně.

Krásně bílá rýže

Kuchařská vychytávka.

Něco o rýži

… rýží můžeme odstranit vlhkost soli. Stačí dát do skleničky několik zrnek rýže a sůl bude vždy suchá …

Obiloviny

Pěstují se pro lidský konzum a na průmyslové zpracování. Nesou jméno římské bohyně setby a úrody Ceres. Dělí se na 2. skupiny. 1. skupina obilnin: pšenice, ječmen, žito, oves, tritikale, 2. skupina: kukuřice, rýže, proso, čirok, setarie.

Skladování rýže

Rady a tipy, jak zacházet s potravinami. Tentokrát se dozvíte, jak skladovat rýži.

Vánoční trio – hrách, čočka a kroupy

Hrachová polévka, čočka a houbový kuba. Oblíbená vánoční trojka, kterou schválí i výživový poradce. Jak na tyhle stálice, aby si pošmákli i ti nejzarytější odpůrci všeho zdravého?
Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.