REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Od našich dopisovatelů

I vy můžete obohatit tuto rubriku! Napište nám své zážitky z dovolené na e-mail: george(zavináč)receptyonline.cz

Bašta ze syrovinek

Krásný článek od pana Dalibora Marounka, kromě jiného, skvělého mykologa, kuchaře a také rybáře. Zde najdete i jeho osvědčený recept na ryzce syrovinku.

Jak se vařilo dříve a nyní

Na základě naší prosby a dotazu na otázku, jaké jsou hlavní rozdíly mezi kuchařskou praxí minulého století a dnešním vařením v profi provozech, byl pan Skácel tak hodný, že nám poslal pár řádků. Zde Vám je předkládáme, myslíme si, že je to velmi profesionální a hlavně bohužel pravdivé porovnání dnešní uspěchané doby s tou minulou.

Jíst či nejíst tatarský biftek?

Objevil se dnes velmi aktuální problém a to nárůst počtu nakažených lidí tasemnicí. Člověk se může nakazit tímto zákeřným parazitem a to i díky výrobě, prodeji a konzumaci jídel ze syrového masa, v tomto případě mám namysli pojídání takzvaného tatarského bifteku.

Rybolov v Norsku

Tak mí kamarádi zase vyrazili do Norska na báječný rybolov. Původně jsem měl jet s nimi, ale chyběl čas. Naštěstí dovezli mnoho krásných fotek a tak se samozřejmě s Vámi o ně podělím.
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy