REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maďarsko

Maďarská kuchyně je rozmanitá, známá především díky své pověstné maďarské paprice, která je nedílnou součástí mnoha pokrmů …

Maďarská kuchyně

Maďarská kuchyně je velmi rozmanitá, pokrmy jsou pestré jak v případě použitých surovin, tak i co se chutí týče. Velmi četnou a oblíbenou ingrediencí je kvalitní maso a díky teplému podnebí nesmí v maďarských pokrmech chybět ani zelenina z domácí produkce. Nejoblíbenější je paprika, která v různých obměnách nechybí pomalu v žádném masitém pokrmu … sušená mletá, čerstvá, grilovaná atd.

Maďarsko, křepelčí velmoc

Maďarsko je jednou z mále zemí, kde se chovatelé věnují mimořádně náročnému chovu křepelek, žijících jinak volně na polích a loukách Evropy, Asie a Afriky.
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy