REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Podzimní recepty

Podzim se vyznačuje nádherným zbarvením stomů a keřu, v kuchyni pak přípravou na tuhou zimu.

Houbová podzimní čalamáda

Tuto houbovou čalamádu podáváme jako přílohu k masitým pokrmům, skvělá je i pod maso. Směs doplněná opečeným mletým masem je vynikající na toasty či topinky.

Podzimní čaj

V průběhu podzimu můžeme usušit některé plody, z kterých pak připravíme různé čajové směsi na zimu.

Podzimní dýňová polévka

Polévka připravená z máslové nebo oranžové dýně, česneku, cibule, kuřecího vývaru a dalších ingrediencí.

Podzimní houby

I na podzim najdeme v lese mnoho jedlých hub!

Podzimní salát

Salát z rajčat, paprik, cibule, jablek, hořčice a majonézy.
Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy