REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Štědrovečerní menu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu uvedené v tomto článku slouží pouze k inspiraci, není to striktní seznam, které by se musel doslovně ctít!


Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!

Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Šunkové kornoutky s křenovou šlehačkou

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Jihočeská štědrovečerní polévka

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Kapr smažený po švýcarsku, bramborový salát s majonézou

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Vánoční cukroví, ovoce (jablka, broskve, pomeranče, banány …)

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Whisky

Vaječný likér

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy