Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovské menu – vzor III.

Další příklady vkusně seskládaného silvestrovského menu, které ctí chuťové kombinace a soulad jídel a nápojů.

Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, není to jídelní lístek, který se musí přesně dodržet.

Aperitiv:

Cinzano Bianco

Studený předkrm:

Hovězí carpaccio s pečenou řepou, opečené plátky bagety, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Teplý předkrm:

Křepelčí vejce zapečená v žampionech, bílé pečivo, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Polévka:

X

Hlavní chod:

Silvestrovské fondue, různé druhy pečiva, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Dezert:

Domácí zmrzlina s flambovaným ovocem

Chuťovky (se šunkou, sardelové, s kaviárem ….)

Digestiv:

Chartreuse, Gold Bols Liguer, Jelcin …

Novoroční přípitek:

Sekt


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy