REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovské menu – vzor III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další příklady vkusně seskládaného silvestrovského menu, které ctí chuťové kombinace a soulad jídel a nápojů.


Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, není to jídelní lístek, který se musí přesně dodržet.

Aperitiv:

Cinzano Bianco

Studený předkrm:

Hovězí carpaccio s pečenou řepou, opečené plátky bagety, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Teplý předkrm:

Křepelčí vejce zapečená v žampionech, bílé pečivo, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Polévka:

X

Hlavní chod:

Silvestrovské fondue, různé druhy pečiva, červené víno: Cabernet Sauvignon, ročník: …, oblast: …

Dezert:

Domácí zmrzlina s flambovaným ovocem

Chuťovky (se šunkou, sardelové, s kaviárem ….)

Digestiv:

Chartreuse, Gold Bols Liguer, Jelcin …

Novoroční přípitek:

Sekt

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy