REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Teplé nealkoholické nápoje


Arabská káva – káva vařená v džezvě

Recept původem z Turecka, který si oblíbili lidé i v jiných částech světa.

Arabská káva po česku

Základní recept na českého turka vzdáleně inspirovaného arabskou přípravou kávy.

Babiččina čokoláda

Recept na chutnou horkou čokoládu z archivů našich babiček.

Banánový punč

Teplý punč z umixovaného banánu s teplým mlékem a kokosem.

Berlínská káva

Mletá káva s kondenzovaným mlékem.

Bezinkový čaj

Tento čaj používáme při nemocech z nachlazení. Má uklidňující antineuralgické účinky a pomáhá při pocení.

Bílá káva

Hrnek bílé kávy z melty byl tradiční nápoj našich babiček a prababiček hlavně v minulém století.

Bílý západ

Čaj s ananasovou a citronovou šťávou.

Brusinkovo-jablečný svařák

K varu přivedená brusinková a jablečná šťáva, ochucená javorovým sirupem a svařákovým kořením, horký nápoj servírovaný ozdobený dílky pomeranče a kolečky jablka.

Brusinkový punč

Horký punč z brusinkové a jablečné šťávy ochucený citronovou šťávou, hřebíčkem a skořicí, při podávání ozdobený badyánem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy