REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vína, s vínem, šampaňské

Bezinkové šampaňské

Doma vyrobené šumivé víno z květů bezinek, vody, cukru, vinného octa, citrónu a malého množství kvasinek.

Bezinkové víno

Víno z trsů okvětí bezinek, vody, cukru a kvasinek.

Borůvkové víno

Ovocná vína, tentokrát víno připravené z plodů borůvek.

Burčák

Domácí výroba burčáku. Ve vinařském lisu vylisované hrozny, šťáva promíchaná s vodou a cukrem, nechaná zkvasit.

Citrónové víno

Oblíbený letní drink ze Skotska z počátku minulého století.

Dezertní borůvkové víno

Ovocné víno, tentokrát recept na dezertní víno z borůvek.

Dezertní jablečné víno

Ovocná vína a jejich výroba v domácích podmínkách.

Domácí burčák z bílého vína

V domácích podmínkách vyrobený skvělý burčák bez kvasinek, syřidla a dalších přísad … po kvašení v místnosti o teplotě 15 – 25 °C vznikne ten úžasný mok.

Domácí rýžové víno

Příprava rýžového vína je jednoduchá. Rýžové víno ocení milovníci asijské kuchyně, kde se hojně používá v různých pokrmech a nebo ho můžeme podávat chlazené, jako netradiční aperitiv.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy