REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s ovocem

Banán v čokoládě se zmrzlinou a šlehačkou

Oloupané banány přelité rozpuštěnou čokoládou, servírované s kopečky vanilkové zmrzliny a šlehačkou.

Banana split

Klasický recept na banán podávaný se zmrzlinou, zdobený šlehačkou, čokoládou a případně karamelem.

Banánový pohár

Pohár z pudinku, banánu, tvarohu, cukru a šlehačky.

Banány v čokoládě

Vychlazené nakrájené banány zalité kakaovo-pudinkovou směsí. Zdobené šlehačkou a strouhanou čokoládou.

Borůvkové kostky s ovocem

Pohár z borůvkové zmrzliny, pudinku, smetany a dalších ingrediencí, zdobený ovocem, šlehačkou a oplatky.

Borůvkový pohár se sušenkami a smetanovým krémem

Borůvkové mlsání s krémem ze zakysané smetany, mascarpone a rozdrcených kakaových sušenek. Zdobené smetanou a čokoládou.

Broskev Melba

Klasika českých restaurací z minulého století. Vanilková zmrzlina servírovaná s půlkami povařených broskví, jahod a nasucho opražených mandlí.

Broskvový pohár

Zmrzlinová klasika. Kompotové broskve se zmrazeným smetanovým krémem a šlehačkou.

Dijonské hrušky

Podušené hrušky zbavené jadřinců, servírované se zmrzlinou, rybízovým kompotem a osmahnutými mandlemi.

Hruškový pohár

V dezertních pohárech servírovaná zmrzlina s hruškami, přelitá čokoládovou omáčkou, ozdobená šlehačkou a hoblinkami čokolády.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy