REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

„Caprese“ na sladký způsob

Strouhaný kokos, sladká a zakysaná smetana s plátky želatiny a cukrem. Vše vychlazené v lednici, podávané s ovocem a zdobené bylinkami.

Créme fraiche

Créme fraiche je zakysaný mléčný výrobek z Francie. Dá se koupit, nebo si ho doma můžete vyrobit sami.

Čokoládovo-oříškový krém

Sladký krém vhodný na potření pečiva, skvělá sladká svačinka. Další z receptů Ládi Hrušky.

Dvoubarevný hřích

Domácí pribináček s čokoládovou pěnou je ideálním dezertem, pokud máte právě nedostatek času. Dobře vychlazený se ale hodí i pro návštěvu.

Ovocný jogurt

Osvěžující svačinka nebo část zdravé snídaně.

Šlehaný tvaroh

Vyšlehaný tvaroh vhodný servírovaný jen tak s ovocem, nebo základ mnoha dalších tvarohových pokrmů.

Tvarohový desert jako termix

Levný a přitom chutný tvarohový dezert, který chutná podobně jako termix. Další z inspirací reportéra TV Nova Ládi Hrušky.

Výroba domácího tvarohu

V domácích podmínkách vyrobený tvaroh z kysaného mléka, které se zahřeje a pak nechá překapat přes plátýnko.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy